Internetverbindingen

Tegenwoordig is een betrouwbare, snelle internetverbinding niet meer weg te denken in het hedendaagse bedrijfsleven. Door de opkomende online softwarepakketten en andere cloud diensten is niet alleen de download, maar ook de upload een essentiƫle factor. De ADSL verbindingen zijn tegenwoordig in vele gevallen niet meer afdoende en moet er worden gezocht naar een alternatief. RV Trading helpt u bij de keuze van al deze alternatieven en abonnementen.

Betrouwbaar en snel

Waarom kiezen voor RV Trading?

01
Straalverbindingen

ADSL te traag en glasvezel te prijzig? Samen met onze partner WiFi Totaal bieden wij op het industrieterrein van Rijssen straalverbindingen aan. Dit is de perfecte tussenoplossing. De prijzen zijn erg gunstig en er kunnen snelheden tot wel 100 Mbps gehaald worden. De verbindingen zijn synchroon. Dat betekend dat de upload gelijk is aan de download. Wanneer u bijvoorbeeld een 20 Mbit abonnement afneemt, is uw download en upload dus 20 Mbps. Dit is in vele gevallen tot wel 40 x sneller dan een ADSL verbinding.

02
Glasvezel

Wilt u toch aangesloten worden op glasvezel? Doordat wij partner zijn van vele operators en internetproviders zijn wij de perfecte schakel tussen mens en techniek. Wij inventariseren op klantlocatie welke snelheid en functies noodzakelijk zijn. Vervolgens maken wij een passende aanbieding en kunnen we ook de installatie verzorgen. Eventueel is het mogelijk om een ADSL verbinding als back-up lijn te houden. Zodoende bent u altijd online!

03
Satelliet internet

Op iedere locatie in Europa kunnen wij onbeperkt internet aanbieden. Dit is veel gevallen wenselijk. Denk bijvoorbeeld aan werklocaties zoals bouwplaatsen. Vaak wordt er in dat soort situaties gebruik gemaakt van 3G of 4G, maar omdat hier een limiet aan verbonden is, wordt dat vaak te kostbaar. Ook is op veel locaties deze dekking nog niet toereikend. Dan biedt een satellietverbinding uitkomst. Na het uitrichten van de schotel kunnen de gebruikers direct gebruik maken van internet en mail.

Onze straalverbindingen
zijn uniek!

Onze straalverbindingen zijn uniek! In Rijssen en omstreken voorzien we reeds meer dan 35 zakelijke klanten van internet via de lucht. Wij maken gebruik van geavanceerde zendapparatuur en een licentievrije band (5Ghz). Nadat wij een schotel op of aan uw pand hebben geplaatst, kunt u direct gebruik maken van een veilige, snelle en betrouwbare internetverbinding, met een eigen, vast publiek IP-adres. Ook diensten zoals pin, alarm en VoIP telefonie werken feilloos over de straalverbinding. Wilt u twee vestigingen verbinden met elkaar? Ook dat is mogelijk!

Roy Kamperman
Netwerk- systeembeheer
T 0548 52 01 07

Gerelateerde cases

Wat vinden onze klanten van onze dienstverlening?

Voor Lammertink Interieur uit Enter beheert RV Trading het computernetwerk voor zowel op kantoor als in de fabriek.

Lees verder 

Voortman Machines is een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in het importeren en exporteren van nieuwe en gebruikte metaalbewerkingsmachines.

Lees verder 

RV Trading beheerd het volledige computernetwerk van Bakkerij van Otten.

Lees verder 

Nieuwsbrief